снимка БулфотоРазликата между подкуп и рекет е елементарна. При подкуп даваш,

...
снимка БулфотоРазликата между подкуп и рекет е елементарна. При подкуп даваш,
Коментари Харесай

Божков посочи как са го рекетирали и прогнозира следващия ход на Бойко Борисов

снимка Булфото

Разликата сред рушвет и рекет е обикновена. При рушвет даваш, с цел да правиш бизнес, при рекет ти взимат, с цел да оставят бизнеса да съществува. На това би трябвало да се постави край. Времето на #хунтата изтече. Това написа във фейсбук обвиняемият предприемач Васил Божков, съобщи actualno.com .

В изявление на неговата страница в обществената мрежа той съобщи, че е започнал да дава подкупи от 2014 година " Тогава Бойко сподели: " Ей тука ще оправим нещата ". " Защото по новия налог трябваше да се закрие както " Лотарията ", по този начин и " Еврофутбол ", сподели Божков.



" И тогава не трябваше да се поддавам, само че хиляди чиновници, работни места и всичко трябваше да закривам ", оправда се той.

Той напомня и част от бизнесите, с които се е занимавал, като според него е бил изхвърлен от всички тях.

" Ако се върнеш обратно в историята, може да се види, че съм имал банка, застрахователна компания, индустриални предприятия, корабостроителница и още един куп неща. От всеки един бизнес съм бил изхвърлян последователно. На какво съображение?, пита Божков.

Вчера пък Божков направи опит да прогнозира идващият ход на премиера Бойко Борисов.

" Следващият ход на БМБ ще бъде да излезе в отпуска. Така постъпват хората без достолепие. Ще опита да се скрие от митингите и да трансферира отговорността на някоя безлична пионка. Нито той, нито Гешев, нито постоянно криещият се паяк ще избягат от възмездието.

Протестите не завършват с отпуска. Приключват с оставка, написа Божков и приключва с познатия апел " бъдете смели ".

 



 

В другата обществена мрежа Twitter, която предприемачът също употребява за естрада, той направи подигравателен коментар по адрес на ръководещите. В него той алегорично разказва, че това което тиквата може да обещае и прасето на може да открадне.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР